Handdrogers
Winkelwagen
Artikelen: 0
Prijs: € 0,00

Alles over de nieuwe generatie handdrogers

 
  • Dyson Airblade Tap, kraan en handdroger in één

  • In drie stappen uw handdroger bestellen

  • Mitsubishi Jet Towel een elegante en stille oplossing

 

Lancering nieuwe website


2013 was een turbulent jaar voor mij. Begin 2013 ben ik een website gaan maken voor handdrogers. Mijn primaire doel hiervan was om te informeren over de verschillende merken en soorten hands-in handdrogers.

Dit was de eerste website die ik ooit gemaakt had. De verwachtingen waren dus niet heel hoog maar goed, ik dacht daarom dus ook ieder persoon die ik informeren kan is er eentje. Mijn site begon steeds meer bezoekers te trekken en ik kreeg steeds meer de vraag of ik ook handdrogers verkocht.

Alles ging dus boven verwachting goed en het werd tijd om één en ander te professionaliseren. Ik heb contact gezocht met een klant van mij, De Merkstudio in Groningen. Samen met Martin Haikens en zijn team zijn we gaan brainstormen en zijn zo tot het huidige ontwerp van deze site gekomen. Het is makkelijker en duidelijker dan dat ik had durven dromen.

Ik hoop dat ik u goed kan adviseren met mijn vernieuwde website, dat is mijn eerste opzet geweest en dat wil ik natuurlijk blijven doen. Mocht u besluiten om uw handdrogers bij mij te kopen dan ben ik natuurlijk zeer verheugd.

Ik wens u veel plezier en hoop dat ik u kan helpen met uw keuze voor uw nieuwe handdrogers. Eventuele verandertips of onduidelijkheden verneem ik natuurlijk graag.

Met vriendelijke groeten,
Harold Supèr
Handdrogers.eu


< Terug
 

Kijk ook eens op:

Printerrollen
Bestekzakjes
Latex handschoenen
[profiler]
Memory usage: real: 16252928, emalloc: 15827840
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem