Handdrogers
Winkelwagen
Artikelen: 0
Prijs: € 0,00

Alles over de nieuwe generatie handdrogers

 
  • Mitsubishi Jet Towel een elegante en stille oplossing

  • Dyson Airblade Tap, kraan en handdroger in één

  • In drie stappen uw handdroger bestellen

 

Mediclinics Dualflow Plus

De Dualflow Plus is een "hands-in" handdroger met unieke specificaties zoals:

  • Laag stroomverbruik van 420W tot maximaal 1100W
  • Laag geluidniveau van 65-68 dB
  • Interne tank voor opvang lekwater


Werking
Doordat er gebruik wordt gemaakt van een high speed motor die luchtsnelheden van 410 km per uur haalt worden de handen binnen 8 tot 10 seconden drooggeblazen. Dit is tot wel 4x sneller dan een traditionele handdroger. De Mediclinics Dualflow Plus is regelbaar en daarmee
kunt u de perfecte balans vinden qua
droogtijd en geluidsproductie.

Specificaties

Merk Mediclinics
Model Dualflow Plus
Kleuren Wit en Grijs

 

Prijs: € 585,00

Bestellen

Kleur: *

 

 

Prijs: € 585,00

 

Bestellen

 

 

 

Milieu

Dankzij de efficiëntie van de Dualflow Plus handdrogers is een minimaal energieverbruik gegarandeerd. In tegenstelling tot de traditionele warme lucht handdrogers bespaart u per droging aanzienlijk meer door het feit dat er geen lucht verwarmd hoeft te worden. De handdroger heeft een laag geluidsniveau van maar liefst 65-68 dB en beschikt over een high speed motor die een luchtstroom met een snelheid van wel 410 km per uur genereert. Mediclinics produceert deze Dualflow met gerecycled materiaal. Kortom deze Dualflow plus is zuinig voor het milieu en uw portemonee.

 

Hygiëne

De Dualflow Plus is uitgevoerd met een zilver-ion coating van BioCote. Deze coating heeft bewezen dat het de groei van micro-organismen remt en hiermee een perfecte antimicrobiële en antibacteriële bescherming biedt. Naast deze coating beschikt de handdroger over een filter met een antibacteriële behandeling die de verspreiding van bacteriën en schimmels voorkomt. Hierdoor ontstaat er een schone luchtstroom. Optioneel kan er een geurneutralisator geplaatst worden die zorgt voor een aangename atmosfeer in uw sanitaire ruimte.

 

Praktisch en efficiënt design

Doordat Mediclinics gekozen heeft voor een interne watertank (om het afgeblazen water op te vangen) zal er geen water op de vloer druppen. Deze tank is gemakkelijk uit te nemen om geleegd te worden. Er zitten 3 indicatieleds op de handdroger die een snelle indicatie geven over de status van deze handdroger. Het apparaat geeft op deze manier duidelijk aan of het apparaat in werking is, de watertank vol is of dat er een storing is. Het filter dat zorgt voor een schone luchtstroom kan eenvoudig uitgenomen worden om schoon te maken.


Kijk ook eens op:

Printerrollen
Bestekzakjes
Latex handschoenen
[profiler]
Memory usage: real: 29622272, emalloc: 28634472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem